Van Betaalknop tot Belastingaangifte

Schrijf je nu in!
Bekijk webinar

Wat ga je leren?

1. Hoe je op een eenvoudige manier online kunt laten betalen
Hoe je met betaalknoppen zorgt dat je site, emails en sociale media directe verkoopkanalen worden en klanten vooraf betalen voor je diensten. (of desgewenst achteraf)

2. Hoe je zo min mogelijk systemen hoeft te gebruiken als kleinere ondernemer
Het is niet nodig meerdere systemen te gebruiken die je aan elkaar gaat knopen. Hierdoor kunnen fouten ontstaan en dat neemt extra werk met zich mee.

3. Wat er nodig is om alles geautomatiseerd af te handelen
Hoe zorg je dat je dienst of product online laat verkopen, de factuur genereert en vervolgens direct in je boekhoudprogramma verwerkt zodat het doen van de belasting-aangiftes een druk op de knop wordt?

4. Onze tips hoe je dit alles met zo min mogelijk moeite afhandelt
Je wilt als ondernemer vooral bezig zijn met je klanten en de de zaken die belangrijk voor hen zijn. Leer hoe je je administratieve rompslomp minimaliseert aan de hand van onze tips.
Presentatie door
Welmoet Babeliowsky en Dauriard van Noord

Dauriard van Noord
Sinds 2011 is Dauriard zelfstandig boekhouder en belastingadviseur. Vrijwel vanaf het begin is hij Moneybird gaan gebruiken en zo ontwikkelde hij zich tot Moneybird specialist. Inmiddels werkt hij naast Moneybird nog maar met één ander softwarepakket. De reden is dat het naadloos samen kan werken en omdat Moneybird boekhouden alles aangrijpt om boekhouden eenvoudig te maken voor kleine ondernemers.

Welmoet Babeliowsky
Welmoet Babeliowsky is eigenaar van Autorespond Online Marketing. Daarmee kunnen kleine zelfstandigen aan emailmarketing doen en hun producten en diensten online verkopen met de shoppingcart. Ze helpt ondernemers ondernemen zo simpel mogelijk te maken en hun administratieve rompslomp te minimaliseren.

Ken je mensen voor wie dit webinar interessant is? Deel dit webinar met je netwerk: